Strategie en Investeringen

 

 

Riviercruiseschepen

 

De riviercruisemarkt is een groeimarkt. Wij managen inmiddels een 3-tal schepen : ***** mps Royal Crown voor 90 passagiers,**** mps Johann Strauss voor 144 passagiers en ***** mps Royal Emerald voor 171 passagiers. Wij willen onze belangen in deze sector uitbreiden.

 

 

Tankers

 

In 2012 zijn wij gestart met de verjonging en uitfasering van onze tankervloot. Zo hebben wij thans nog een 5-tal tankers, waarvan 2 dubbelwandig. 

 

 

Bank Assistentie

 

Wij managen binnenvaartschepen voor enkele banken. Door uiteenlopende omstandigheden konden de bestaande eigenaren niet meer aan hun verplichtingen jegens de banken voldoen. Neerlandic spreekt de taal van de bank en verzorgt de totale operatie en financiële afwikkeling van deze schepen. Wij adviseren de banken daarnaast strategisch met betrekking tot hun probleemkredieten in de binnenvaart.  

 

 

Droge Lading - & Container Schepen

 

Reeds vanuit het verleden hebben wij belangen in enkele droge lading- en containerschepen. Afgelopen jaar hebben wij van een bank een droge lading koppelverband overgenomen en doorverkocht. Ons netwerk in deze markt groeit gestaag.

 Cruiseschepen

Tankers

Bank Assistentie

Droge Lading- & Container Schepen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Neerlandic Shipping BV     Rhijngeesterstraatweg 40n     2341 BV Oegstgeest     Tel +31(0)71 565 21 11    Fax +31(0)71 565 20 46