Structuren en Adviseren

 

Het management van Neerlandic heeft jarenlange ervaring in financieren van schepen en rederijen. Hierdoor bestaat er een uitgebreid netwerk van contacten in de financiƫle wereld en begrijpen wij de regels en criteria die de banken hanteren. Deze kennis zetten wij graag in om samen met mede-investeerders nieuwe projecten te structureren en financieren.

 

Daarnaast hebben wij inmiddels een middelgrote rederij opgezet en hebben derhalve ook alle kennis van operationele zaken in huis. Zo hebben wij onze eigen technische mensen in dienst, die de gehele vloot op structurele wijze technisch managen. Dit behelst het opzetten en controleren van onderhoudsschema's aan boord van de schepen alsook het plannen van dry-dockings en het verzorgen van alle benodigde certificaten.

 

In het verlengde hiervan zijn wij gestart met het adviseren van banken inzake slechtlopende kredieten aan binnenvaartondernemers. Door onze kennis van zowel financieringen, als het exploiteren van schepen kunnen wij banken begeleiden en advies geven over de haalbaarheid van de exploitatie van een schip. Daarnaast zijn wij ook bereid en in staat om schepen van banken over te kopen en vervolgens zelf te gaan exploiteren.

 

Tevens zijn er tal van tussenvormen; zowel het tijdelijk operationeel managen van schepen voor de bank, als het begeleiden van de ondernemer op financiĆ«el gebied met als doel om de zaak weer solvabel en rendabel te krijgen.   

  

 

 
Neerlandic Shipping BV     Rhijngeesterstraatweg 40n     2341 BV Oegstgeest     Tel +31(0)71 565 21 11    Fax +31(0)71 565 20 46